Send os en mail

Kontakt

Address

Gammel Skovbyvej 3
6500 Vojens

Phone

+ 45 51 22 93 90

Teknisk Information

 

 

  • Høj isoleringseffekt
  • Indbyggede persienner
  • Flot design

  • Solide materialer
  • Passivhuscertificeret
  • Høj indbrudssikring

  • Nem rengøring
  • Samme pris som andre produkter
  • 10 års garanti

 

 

 

 

Generelt for Internorms lavenergivinduer er der blandt andet fokus på høj isolering og dermed gode, lave U-værdier. Netop persiennevinduet, HV240/HV340, tidligere kendt som Varion 4, kan nå helt ned på en u-værdi på 0.62 W/m2K.

 

Dette opnåes grundlæggende ved at drage fordel i det indadgående vindues konstruktion, hvor der per definition er plads til flere hulrum i konstruktionen. Hulrum, hvori der er stilstående luft, der hermed højner isoleringseffekten. Med til sikringen af en høj isoleringseffekt hører også Internorms egne udviklingstiltag såsom ISO-spacer, som er afstandslisterne mellem glassene. Det er et specialudviklet materiale af Internorm, der erstatter det, vi i Danmark kender som “varm kant”, da Internorm ikke var sikre på, hvordan varm kant-løsningen ville klare tidens tand og de høje temperaturer, der kan opstå mellem glassene. ISO-spaceren modvirker naturligvis også kuldebroer mellem glasset.

Udover ISO-spaceren, fåes også afstandslister i rustfrit stål og aluminium.

fp_slide_03

 

Ydermere bør Internorms Fix-O-Round system der fastgør glas til rammen nævnes. Der limes hele vejen rundt, dette behjælper konstruktionens rigiditet som helhed, men det sikrer også hulrummene mellem glassene forbliver helt tætte.

 

Konstruktion

 

Lavenergivinduer fra Varion produceres både i træ/aluminium og kunststof/aluminium.
Der gøres brug af to formsprog i designet af persiennevinduerne. Pure og Soft, hvor Pure kendetegnes ved de rene linjer og Soft kendetegnes ved et lidt blødere udtryk.

 

cutout_03
Home PURE HV240

cutout_01
Home SOFT HV340

 

Sikkerhed

 

 

 
vindue-test3
Indbrudssikring er om noget aktuelt i dag og med Varion vinduer kan bolig eller bygning sikres ved at gøre det sværest muligt at bryde ind.
Internorm arbejder tæt sammen med Rosenheiminstitutet, der forsker i blandt andet vindues- og byggeteknologi. Rosenheiminstitutet, opstiller bl.a. svære tests for vinduers indbrudssikring.
På billedet skal en medarbejder udstyret med koben, skruetrækker og kiler forsøge at bryde ind i løbet af tre minutter. Kan dette ikke lade sig gøre, certificeres vinduet med en RC2-klassificering, hvilket er en høj modstandsklasse for vinduer og døre.

 

Se Video